Ενίσχυση του έργου!

Ενίσχυση του έργου!

Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017

Το Ρεπουμπλικάνικο Κόμμα καταδικάζει κάθε μορφή κυβερνητικής βίας στους κατοίκους της Χειμάρας


Ρεπουμπλικανικό Κόμμα επιδιώκει την επιστροφή της περιουσίας στην ακτή και σε ολόκληρη την Αλβανία ως νόμιμο δικαίωμα των κατοίκων των περιοχών αυτών, που τις έχουν κληρονομήσει εδώ και αιώνες

Το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα θέλει να καταγράφει όλη η περιουσία των νόμιμων ιδιοκτητών σπιτιών ή άλλων ακινήτων στη Χιμάρα και να δοθούν πιστοποιητικά ιδιοκτησίας
Είναι ενοχλητικό το γεγονός ότι η κυβέρνηση νομιμοποιεί την ανομία αφενός και αφετέρου δεν αναγνωρίζει ότι οι περιουσίες είναι ιδιοκτησία των οικογενειών εδώ και αιώνες .

Σταματήστε κάθε καταστρεπτικό έργο εξ ονόματος του διεφθαρμένου δημόσιου συμφέροντος που επηρεάζει τη νόμιμη ιδιοκτησία και εξυπηρετεί μόνο τα διαφθαρμένα συμφέροντα της εξουσίας.
Κάθε αναπτυξιακό σχέδιο χρειάζεται την έγκριση και υποστήριξη της κοινωνίας.
Ούτε ο Πρωθυπουργός ούτε οποιοσδήποτε άλλος έχει το δικαίωμα να ενεργεί ως ιδιοκτήτης παράκτιων ακινήτων.

Αυτό το στολίδι της αλβανικής φύση με εξαιρετικές δυνατότητες για την ανάπτυξη του τουρισμού θα πραγματοποιηθεί μόνο όταν το ακίνητο πηγαίνει στον ιδιοκτήτη, αλλά την ίδια στιγμή διατηρήσει την ιστορικότητα της.

Η τσιμεντοποίη και η απληστία έχουν καταστρέψει τις ελάχιστες ιστορικές αξίες που έχουν παραμείνει στη χώρα μας και αυτή είναι μια εθνική καταστροφή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: