Ενίσχυση του έργου!

Ενίσχυση του έργου!

Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2017

Επίθεση της "ΤΕΜΑ" στην ΔΕΕΕΜ ΟΜΟΝΟΙΑ


Επίθεση εξαπολύει η φιλοκυβερνητική εφημερίδα "ΤΕΜΑ" στην ΔΕΕΕΜ ΟΜΟΝΟΙΑ, χαρακτηρίζοντας την ως "αποσταθεροποιητική" δύναμη στη Χιμάρα


«Η ΟΜΟΝΟΙΑ εξακολουθεί να ταράζει την Χιμάρα – Οι παράνομες διαδηλώσεις έχουν γίνει της μόδας», γράφει προκλητικά η εφημερίδα.

«Χθες στην Χιμάρα πραγματοποιήθηκε εκ νέου μια αποτυχημένη προσπάθεια από την πλευρά της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για την αποσταθεροποίηση της πόλης», γράφει το αλβανικό δημοσίευμα

Για την εφημερίδα, φυσικά, δεν υπάρχει καμία καταπάτηση και υφαρπαγή περιουσιών, αλλά μόνο κάποιοι κάτοικοι που διαμαρτύρονται επειδή «θίγονται από τις επεμβάσεις στον πεζόδρομο ή σε άλλους δρόμους της πόλης», οι οποίοι σύμφωνα με την ίδια εφημερίδα είναι σε υποβαθμισμένη κατάσταση.

Η εφημερίδα κατηγορεί την ΟΜΟΝΟΙΑ ότι επιδιώκει να κάνει πολιτική πάνω σε ερείπια, πάνω από το αστικό χάος που υπάρχει στη Χιμάρα κάθε τουριστική περίοδο.

«Ένα χάος το οποίο έχει δημιουργήσει αρκετά προβλήματα σε ξένους και Αλβανούς τουρίστες, οι οποίοι βρίσκουν όλα τα καλά στη Χιμάρας, αλλά εξ αιτίας της κατάστασης των τελευταίων ημερών έχει μετατραπεί σε σκηνικό τουρισμού τρόμου. Παρόλα αυτά η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι αυτή που υποκινεί τις συγκρούσεις διαδηλώνοντας έξω από το Δημαρχείο Χιμάρας, χωρίς την άδεια της Αστυνομίας, παραβιάζοντας κατά αυτόν τον τρόπο τον νόμο».

«Δεν γνωρίζουμε», σημειώνει το άρθρο, «τι θα γινόταν στην Ελλάδα, από όπου η ΟΜΟΝΟΙΑ παίρνει το παράδειγμα, ή καλύτερα την έμπνευση, αν γίνονταν εισβολή στα γραφεία του Δήμου μιας ελληνικής πόλης. Αυτό το πράγμα που κάνει η ΟΜΟΝΟΙΑ στη Χιμάρα, θα πρέπει να τελειώσει οριστικά. Αυτοί οι άνθρωποι δεν μπορούν να κάνουν ότι θέλουν στη Χιμάρα».

Βεβαίως δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει η συγκεκριμένη εφημερίδα. Η λάσπη εναντίων της οργάνωσης των Ελλήνων της Αλβανίας είναι σε τακτική βάση.
http://apenadi.blogspot.al/

Δεν υπάρχουν σχόλια: