Ενίσχυση του έργου!

Ενίσχυση του έργου!

Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017

Ανίερη συμμαχία Ιταλίας-Τουρκίας κι Αλβανίας - Ασύμμετρες απειλές κατά της ΕλλάδοςΌλοι γνωρίζουμε ότι διαχρονικά η Τουρκία και η Αλβανία είναι εχθροί της Ελλάδος που κατέχουν ελληνικά εδάφη και ποτέ δεν σταμάτησαν τον αλυτρωτισμό τους για την προσάρτηση και άλλων ελληνικών εδαφών στην Επικράτειά τους! Ωστόσο, ο μεγάλος κίνδυνος για την Ελλάδα έρχεται από μια χώρα μέλος του ΝΑΤΟ, Μέλος της Ευρωπαϊκής Ενώσεως και της Ευρωζώνης! Της Ιταλίας! Της χώρας εκείνης που το 1940 – και σε λίγες ημέρες το Έθνος μας γιορτάζει την 28 Οκτωβρίου και το Έπος του ΄40 – ύπουλα και απροκάλυπτα μας κήρυξε τον πόλεμο, όπου η Πατρίδα μας απώλεσε χιλιάδες συνέλληνες από την εισβολή τους στην ελληνική μεθόριο και ακολούθως από την θηριωδία των ναζιστών Γερμανών του Χίτλερ!
Πόσο φίλη μας είναι σήμερα η Ιταλία;

 Έγραφα την Παρασκευή 18 Αυγούστου 2017 στην Ελεύθερη Ώρα και στο άρθρο μου: “Η Μύκονος είναι κέντρο διακλαδικής συνεργασίας μυστικών υπηρεσιών ­ Πόσο φίλη μας είναι η Ιταλία;”! «Το τζιχαντιστικό κράτος του Κατάρ, παράγγειλε προσφάτως (Ιούλιο 2017) από τα ιταλικά κρατικά ναυπηγεία, την κατασκευή επτά (7) πολεμικών πλοίων επιφανείας των οποίων τη συντήρηση – επίβλεψη (μερική και ολική επάνδρωση) θα την αναλάβει το ίδιο το ιταλικό κράτος! Αυτή η συμφωνία έχει αξία 5 δις ευρώ και πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο σειράς αμυντικών συμφωνιών μεταξύ των ΥΠΕΞ των δυο χωρών! Στο πλαίσιο αυτής της συμφωνίας ο Ιταλός ΥΠΕΞ υποσχέθηκε στον ομόλογό του, του Κατάρ, πως θα προσπαθήσει να βοηθήσει στην αποκλιμάκωση της κρίσης στον Κόλπο! Η Ιταλο – τουρκική κοινοπραξία ICTAS – ASTALDI έχει αναλάβει να κατασκευάσει την τρίτη γέφυρα στο Βόσπορο που θα κοστίσει περί τα 4­5 εκατομμύρια δολάρια! Όπως, μεταξύ της Τουρκίας και της Ιταλίας υπάρχει αγοραπωλησία των ελικοπτέρων AGUSTA A­109 και των ATAK Τ­129. Επίσης, ιταλικά μίνι υποβρύχια έχουν αγοραστεί από τις μονάδες βατραχανθρώπων του τουρκικού ναυτικού! Καθώς επίσης, υφίσταται συμφωνία μεταξύ των Μυστικών Υπηρεσιών της Ιταλίας και της Τουρκίας, για την ανταλλαγή πληροφοριών και συνεργασίας (;;;) για τα Δωδεκάνησα, τα Επτάνησα και την Ήπειρο! Αυτές οι κινήσεις της Ιταλίας, εξυφαίνουν ότι στο εγγύς μέλλον θα έχουμε πρόβλημα μαζί τους;; Από τη στιγμή που στους Οθωνούς (ελληνικό νησί βόρεια της Κέρκυρας) και τα άλλα Διαπόντεια νησιά μας υπάρχουν κοιτάσματα ορυκτού πλούτου;; Και το ερώτημα είναι εύλογο! Η Ελλάς τι πράττει! Ανταλλάσσουν οι Πρωθυπουργοί της Ελλάδος και της Ιταλίας γελάκια και καμιά υπόσχεση, πώς τάχατες ο Αλέξης Τσίπρας στο μέλλον θα φορέσει γραβάτα;;»!

Σύμμαχοι, Ιταλία, Τουρκία, Αλβανία, Κατάρ και Πακιστάν

Πολύ καλά πληροφορημένη πηγή μας περί των στρατιωτικών – γεωστρατηγικών δεδομένων της περιοχής μας, μετά από λίγο καιρό από τη δημοσίευση του παραπάνω άρθρου μου, με ενημέρωσε με όσα παρακάτω θα διαβάσετε και τα δημοσιεύω με την όποια μικρή καθυστέρηση! «Είναι βέβαιο ότι στο εγγύς μέλλον θα συγκρουστούμε αεροναυτικά με την Ιταλία στο Ιόνιο Πέλαγος και την Αδριατική θάλασσα, επειδή τα οικονομικά συμφέροντα είναι πάρα πολύ μεγάλα και επειδή και η ιταλική οικονομία δεν περνάει και τα καλύτερά της!

Δεν αποκλείεται η πιθανότητα και μιας χερσαίας εισβολής κατά το μήκος των συνόρων μας με την Αλβανία! Ως γνωστόν η Ιταλία είναι σύμμαχος της Τουρκίας, αλλά και του Κατάρ και του Πακιστάν! Αυτές οι χώρες συνεργάζονται άψογα σε θέματα πυρηνικής τεχνογνωσίας – τεχνολογίας και όχι μόνο! Όπως γράψατε, η Ιταλία πουλάει σ΄ αυτές τις χώρες πολεμικό υλικό (σκάφη επιφανείας, επιθετικά ελικόπτερα κλπ)! Γι΄ αυτό, δεν θα μου φαινόταν παράλογο, ούτε παράξενο, αν σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο πολέμου η Ιταλία να βομβάρδιζε με μίνι πυρηνικά ελληνικές πόλεις και νησιά μας (Κέρκυρα, Ζάκυνθο

 Από την άλλη μεριά η Αλβανία θεωρεί ως μητρική της χώρα την Ιταλία και εξοπλιζόμενη από αυτήν, αυτά τα όπλα θα τα στρέψει κατά της Ελλάδος»!

Πάντα πριν τον Πόλεμο δημιουργούνται ασύμμετρες απειλές

Στους “ειρηνικούς” καιρούς που διάγουμε, αυτά πιθανότατα να ακούγονται εξωπραγματικά και φαντασιόπληκτα! Ωστόσο, έτσι κάπως αντιλαμβάνονταν οι Έλληνες τις ημέρες τους, πριν ξεσπάσει ο Β΄ Παγκόσμιος Πόλεμος και η κήρυξη Πολέμου της Ιταλίας κατά της Ελλάδος! Άλλωστε, “Κάλλιον του θεραπεύειν το προλαμβάνειν”! Αφού, οι δράσεις της Ιταλίας στον ελλαδικό χώρο έχουν προσλάβει ιδιαίτερα μεγάλες και ποικιλόμορφες εκτάσεις! Ας θυμηθούμε πως, μετά από συντονισμένες ενέργειες του Λιμενικού μας Σώματος εντοπίστηκε το πρωί της 11 Αυγούστου κοντά στα Κύθηρα πολυτελής θαλαμηγός με σημαία της Ιταλίας και η οποία μετέφερε δυο τόνους ινδικής κάνναβης! Η θαλαμηγός είχε αποπλεύσει από την Ιταλία και ως ενδιάμεσο σταθμό φόρτωσης είχε τις αλβανικές ακτές! Ο προορισμός της δε, ήταν το Αιγαίο Πέλαγος! Προφανώς, η Μύκονος, η Ρόδος και άλλα νησιά μας, όπου τα ναρκωτικά διακινούνται πλέον ελεύθερα και απονευρώνουν το μυαλό και την ψυχή των ελληνόπουλων! Κατά την επιχείρηση των ανδρών του Λιμενικού μας Σώματος συνελήφθησαν ένας Ιταλός και ένας Αλβανός! Το μείζον ζήτημα όμως είναι, εάν οι Ανακριτικές Αρχές μας διερεύνησαν την εκδοχή να ήταν αυτοί μέλη των Μυστικών Υπηρεσιών αυτών των χωρών!

Να εξαρθρωθούν τα κλιμάκια του “θανάτου”

Ποιος λοιπόν μπορεί να μας εξασφαλίσει ότι δεν είναι πολύ πιθανόν, αυτή την εισαγωγή ναρκωτικών διά μέσω αυτής της διαδρομής να την είχαν κάνει κι άλλες φορές; Υπάρχει το ενδεχόμενο αυτοί ή συνεργάτες τους – όταν συνελήφθησαν Τούρκοι και Αλβανοί επί τω έργω – να έκαψαν στην κυριολεξία τα Κύθηρα; Αυτοί όμως, οι Τουρκο­Αλβανο­Ιταλοί είναι σίγουρο – και πιστεύουμε ότι το γνωρίζουν στην ΕΥΠ – πως εκτός από τη διακίνηση ναρκωτικών και μεταναστών, διενεργούν και κατασκοπία εναντίον των ελληνικών συμφερόντων! Είναι σίγουρο πως έχουν εποπτεύσει εκείνους τους χώρους όπου, θα δημιουργήσουν στο μέλλον επιχειρησιακές δολιοφθορές! Γι΄ αυτό, επιμέλεια της κυβέρνησης θα πρέπει να είναι η εξάρθρωση αυτών των μικτών κατασκοπευτικών κλιμακίων των Ιταλών, των Τούρκων και των Αλβανών!

 Αποθήκη όπλων η Ελλάδα

Θυμηθείτε επίσης, στις αρχές του Αυγούστου, όταν η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ιωαννίνων προσπάθησε να συλλάβει 3 Αλβανούς στη δύσβατη περιοχή του Μαυροματίου Θεσπρωτίας, που μετέφεραν βαρύ οπλισμό αποτελούμενο από καλάσνικοφ, χειροβομβίδες, πυροκροτητές, εκρηκτική ύλη, πυροδοτικούς μηχανισμούς κλπ. Τις οποίες τσάντες, με αυτόν τον βαρύ οπλισμό που κατευθυνόταν προς την Αθήνα, τον παράτησαν οι διακινητές αντιλαμβανόμενοι τις Αστυνομικές Αρχές! Παρόμοια περίπτωση είχαμε και πριν 4 χρόνια, όταν οι Αστυνομικές Αρχές Αιτωλοακαρνανίας συνέλαβαν 3 Αλβανούς, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν όπλα και ναρκωτικές ουσίες! Είναι δυνατόν όλα αυτά να είναι τυχαία γεγονότα; Πόσες άλλες φορές έχουν γίνει τέτοιες διακινήσεις όπλων και ναρκωτικών που διέλαθαν των Αρχών μας; Πού οδηγήθηκαν αυτά και πού ακριβώς φυλάσσονται για να χρησιμοποιηθούν εναντίον της Ελλάδος; Να γνωρίζετε ότι, η ενημέρωσή σας θα είναι συνεχής, γι΄αυτό …επανέρχομαι με τη δύναμη του Θεού μας!!

http://www.freepen.gr/2017/10/blog-post_792.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: