Ενίσχυση του έργου!

Ενίσχυση του έργου!

Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017

Αποκαλύπτουμε : Αίτημα στον ΟΗΕ για την εδαφική αποκατάσταση της Αλβανίας με Ελληνικά εδάφη, ετοιμάζει ο Αλβανός πρωθυπουργός Έντι Ράμα.

Αποκαλύπτουμε : Αίτημα στον ΟΗΕ για την εδαφική αποκατάσταση της Αλβανίας με Ελληνικά εδάφη, ετοιμάζει ο Αλβανός πρωθυπουργός Έντι Ράμα.

Το αίτημα αυτό προς ΟΗΕ και Διεθνείς Οργανισμούς έχουν ήδη υπογράψει όλοι οι βουλευτές που ¨ελέγχει ¨ ο Έντιι Ράμ , Αλβανοί βουλευτές των Σκοπίων, αλλά και του Μαυροβουνίου . 


Το αίτημα αυτό θα συνοδεύεται από χιλιάδες υπογραφές Αλβανών που θα δηλώνουν μόνιμη κατοικία ή τόπο εργασίας "Ελλάδα¨ και φυσικά από τους "Τσάμηδες" που υπογράφουν από τους πρώτους, ως "δεδιωγμένοι" από τις "αλύτρωτες" εστίες τους. 


Μην ξεχνάμε ότι , το 52% των αλλοδαπών ̟ που διαµένουν στην Ελλάδα έχουν Αλβανική υπηκοότητα. ( δεν θέλουμε να τους κάνουμε την ζωή δύσκολη ). 


Οι οπαδοί της ¨Μεγάλης Αλβανίας ¨ και του Αλβανικού Μεγαλοϊδεατισμού , με τις ευλογίες και την ενθάρρυνση του Αλβανού πρωθυπουργού ¨γυρίζουν¨ στα προς προσάρτηση "Αλβανικά εδάφη" και συλλέγουν χιλιάδες υπογραφές. 


Ξυπνήστε ! 
Το πρόβλημα που θα ανακύψει εξαιτίας της αδράνειά μας , κρίνεται εξαιρετικά σοβαρό , αφού , θα δημιουργήσει ¨προ ανάχωμα¨ υπέρ της Αλβανίας στο διεθνές δίκαιο με σκοπό να γίνει πεποίθηση. 




Η Αλβανία ακολουθεί την ίδια τακτική με την Τουρκία στο Αιγαίο .Μια Τουρκία που πλέον , θα κληθεί την κατάλληλη ώρα και στρατιωτικά, ως Προστάτιδα Δύναμη της Μεγάλης Αλβανίας. 


Την χρόνια πολιτική αδράνεια - ανεπάρκεια της Ελλάδας να διευθετήσει το Βορειοηπειρωτικό Ζήτημα - δηλαδή την Ένωση της Β.Η. με την μητέρα Ελλάδα - εκμεταλλεύονται τώρα οι Αλβανοί . 


Ήρθε η ώρα το θέμα να ανοίξει με δική μας πρωτοβουλία . 


Έχετε το πολιτικό ανάστημα να το κάνετε ή να δράσουμε όπως στα Σκόπια ; 
Το ζήτημα αυτό θα απασχολήσει - μέσα Νοεμβρίου – το ¨Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας¨ κατά την 3η του συνεδρίαση. 


Αναγνωρισμένοι διεθνολόγοι , εν αποστρατεία ανώτατοι αξιωματικοί , και προσωπικότητες ( που επιθυμούν την ανωνυμία τους ) συγκρότησαν - για όσους το αγνοούν - το εν λόγω «Συμβούλιο» με την μορφή σωματείου με μόνο τους κίνητρο την ελληνική τους συνείδηση. 


Οι φύλακες ξύπνησαν και μέχρι να το καταλάβετε , θα σας έχουν ¨αντικαταστήσει ¨ 
Καληνύχτα !! 


Σημ. Το παρόν θα αποσταλεί στα Αλβανικά ΜΜΕ και sites 


ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ 
omada.h.policing@gmail.com

https://socialelnews.blogspot.al/

Δεν υπάρχουν σχόλια: