Δευτέρα, 30 Οκτωβρίου 2017

Μαθηματικός και ελληνόφων η πρόταση για τον επικεφαλής των αλβανικών μυστικών υπηρεσιών…


Ο εκ Κορυτσάς Μπέντο Χελιντόν είναι η πρόταση του Πρωθυπουργού Έντι Ράμα για την θέση του Διευθυντή της Κρατικής Υπηρεσίας Πληροφοριών καθώς ο μέχρι πρότινος επικεφαλής της Βίσο Αγιάζι υπέβαλε σήμερα την παραίτηση του χωρίς να ερμηνεύει τους λόγους. η πρόταση για την αντικατάσταση του χρειάζεται την έγκριση του Προέδρου της Δημοκρατίας.
Τα ΜΜΕ σχολιάζουν την παραίτηση Αγιάζι σχετιζόμενη με τις καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση των ναρκωτικών και δη του κυκλώματος στο οποίο φέρεται αναμεμειγμένος το πρώην Υπουργός Εσωτερικών Σαϊμίρ Ταχίρι.
Στο βιογραφικό του ο υποψήφιος αντικαταστάτης δηλώνει ότι έχει σπουδάσει Μαθηματικά στο Πανεπιστήμιο Τιράνων ενώ την περίοδο 1991-1993, πριν τη στρατολόγηση του στην Υπηρεσία Πληροφοριών της Αλβανίας ταξίδευε στην Ελλάδα όπου εργάζονταν περιοδικά. Στις γλώσσες που κατέχει μαζί με την Αγγλική δηλώνει και την Ελληνική!!! Παρουσιάζει ενδιαφέρον η διαφάνεια αυτή στη δήλωση προσωπικών στοιχείων απ’ το βιογραφικό του έως σήμερα Υποδιευθυντή των υπηρεσιών Πληροφοριών της Αλβανίας.
Πρόκειται για απλοποιήσεις των ολοκληρώσεων σε διαφορική ανάλυση, πράγμα εύκολο για μαθηματικούς…

http://tachydromos.org/ 
Share This
Previous Post
Next Post

Εντολήν καινήν σας δίδω, Να αγαπάτε αλλήλους∙ καθώς εγώ σας ηγάπησα, και σεις να αγαπάτε αλλήλους. Εκ τούτου θέλουσι γνωρίσει πάντες ότι είσθε μαθηταί μου, εάν έχητε αγάπην προς αλλήλους. (Ιωάννης, ιγ΄:34--35).---Një porosi të re ju le juve: Të doni njëri-tjetrin, siç ju desha unë dhe ju të doni njëri-tjetrin. Prej kësaj do t'ju njohin ju të gjithë se jeni nxënësit e mi, në qoftë se keni dashuri për njëri-tjetrin" Joani 13,34-35.

0 comments: