Ενίσχυση του έργου!

Ενίσχυση του έργου!

Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017

Μαθηματικός και ελληνόφων η πρόταση για τον επικεφαλής των αλβανικών μυστικών υπηρεσιών…


Ο εκ Κορυτσάς Μπέντο Χελιντόν είναι η πρόταση του Πρωθυπουργού Έντι Ράμα για την θέση του Διευθυντή της Κρατικής Υπηρεσίας Πληροφοριών καθώς ο μέχρι πρότινος επικεφαλής της Βίσο Αγιάζι υπέβαλε σήμερα την παραίτηση του χωρίς να ερμηνεύει τους λόγους. η πρόταση για την αντικατάσταση του χρειάζεται την έγκριση του Προέδρου της Δημοκρατίας.
Τα ΜΜΕ σχολιάζουν την παραίτηση Αγιάζι σχετιζόμενη με τις καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση των ναρκωτικών και δη του κυκλώματος στο οποίο φέρεται αναμεμειγμένος το πρώην Υπουργός Εσωτερικών Σαϊμίρ Ταχίρι.
Στο βιογραφικό του ο υποψήφιος αντικαταστάτης δηλώνει ότι έχει σπουδάσει Μαθηματικά στο Πανεπιστήμιο Τιράνων ενώ την περίοδο 1991-1993, πριν τη στρατολόγηση του στην Υπηρεσία Πληροφοριών της Αλβανίας ταξίδευε στην Ελλάδα όπου εργάζονταν περιοδικά. Στις γλώσσες που κατέχει μαζί με την Αγγλική δηλώνει και την Ελληνική!!! Παρουσιάζει ενδιαφέρον η διαφάνεια αυτή στη δήλωση προσωπικών στοιχείων απ’ το βιογραφικό του έως σήμερα Υποδιευθυντή των υπηρεσιών Πληροφοριών της Αλβανίας.
Πρόκειται για απλοποιήσεις των ολοκληρώσεων σε διαφορική ανάλυση, πράγμα εύκολο για μαθηματικούς…

http://tachydromos.org/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: