Δευτέρα, 30 Οκτωβρίου 2017

Μαθηματικός και ελληνόφων η πρόταση για τον επικεφαλής των αλβανικών μυστικών υπηρεσιών…


Ο εκ Κορυτσάς Μπέντο Χελιντόν είναι η πρόταση του Πρωθυπουργού Έντι Ράμα για την θέση του Διευθυντή της Κρατικής Υπηρεσίας Πληροφοριών καθώς ο μέχρι πρότινος επικεφαλής της Βίσο Αγιάζι υπέβαλε σήμερα την παραίτηση του χωρίς να ερμηνεύει τους λόγους. η πρόταση για την αντικατάσταση του χρειάζεται την έγκριση του Προέδρου της Δημοκρατίας.
Τα ΜΜΕ σχολιάζουν την παραίτηση Αγιάζι σχετιζόμενη με τις καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση των ναρκωτικών και δη του κυκλώματος στο οποίο φέρεται αναμεμειγμένος το πρώην Υπουργός Εσωτερικών Σαϊμίρ Ταχίρι.
Στο βιογραφικό του ο υποψήφιος αντικαταστάτης δηλώνει ότι έχει σπουδάσει Μαθηματικά στο Πανεπιστήμιο Τιράνων ενώ την περίοδο 1991-1993, πριν τη στρατολόγηση του στην Υπηρεσία Πληροφοριών της Αλβανίας ταξίδευε στην Ελλάδα όπου εργάζονταν περιοδικά. Στις γλώσσες που κατέχει μαζί με την Αγγλική δηλώνει και την Ελληνική!!! Παρουσιάζει ενδιαφέρον η διαφάνεια αυτή στη δήλωση προσωπικών στοιχείων απ’ το βιογραφικό του έως σήμερα Υποδιευθυντή των υπηρεσιών Πληροφοριών της Αλβανίας.
Πρόκειται για απλοποιήσεις των ολοκληρώσεων σε διαφορική ανάλυση, πράγμα εύκολο για μαθηματικούς…

http://tachydromos.org/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διευκρίνηση - Sqarim

Διευκρίνηση- Προς τους αναγνώστες μας

Τα κείμενα και το υλικό, που παρουσιάζει η ιστοσελίδα μας έχουν πηγή τα διάφορα βιβλία και το διαδίκτυο. Αυτά παρουσιάζονται και πολλά μεταφράζονται για να προσφέρουν στους αναγνώστες πνευματική τροφή μέσα από τα κείμενα ορθόδοξης πνευματικότητας αλλά και τροφή για σκέψη και προβληματισμό μέσα από ιστορικά, πολιτιστικά, πολιτικά δεδομένα που παρουσιάζονται για πρώτη φορά. Υπάρχουν και κείμενα που δεν συμφωνούμε απόλυτα αλλά τα δημοσιεύουμε προς χάρη της αλήθειας, της ελευθερίας του λόγου, του δικαιώματος της έκφρασης της διαφορετικής άποψης. Σε καμία όμως περίπτωση δεν θέλουμε να σπείρουμε μίσος μεταξύ ατόμων, λαών και κρατών. Εμείς πιστεύουμε στην αγάπη και όχι στο μίσος, η αλήθεια όμως πονάει αλλά σώζει.

Sqarim - Për lexuesit tanë.

Tekstet dhe materialet që paraqet faqja jonë, kanë si burim librat dhe rrjetin e internetit. Ato paraqiten dhe shumë përkthehen që t'iu sjellin lexuesve një ushqim shpirtëror nëpërmjet teksteve të spiritualtitet Orthodhoks dhe një ushqim për mendjen dhe pikëpyetje të ndryshme nëpërmjet materialeve historike, kulturore dhe politke që prezantohen për herë të parë. Ka dhe tekste që me të cilat nuk jemi plotësisht dakort por i publikojmë për hir të së vërtetës, të drejtës së lirisë së fjalës dhe të shprehjes së opinionit ndryshe. POR, NË ASNJË RAST nuk dëshirojmë që të mbjellim urrejtje ndër njerëzit, popujt apo shtetet. Ne besojmë tek dashuria, bashkjetesa dhe në asnjë rast tek urrejtja por, e vërteta shumë herë shkakëton dhimbje por të shpëton ndërsa ai që urren në fillim shkatërron veten e tij.