Δευτέρα, 30 Οκτωβρίου 2017

ΝΤΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΤΣΑ: -Το μοναδικό πρόβλημα μεταξύ της Ελλάδας και της Αλβανίας είναι ο Ράμα - Ο Ταχίρι είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου


Ο πρόεδρος του ΚΕΑΔ, Ευάγγελος Ντούλες, από τη Μπομποστίτσα της Κορυτσάς, όπου συμμετείχε στην ετήσια εκδήλωση κατάθεσης στεφάνων στους τάφους των ελλήνων πεσόντων του Έπους του ’40, έκανε αναφορά στις σχέσεις Ελλήνων κι Αλβανών, αποκαλώντας τα αυτές ως άριστες κι ανωτέρου επιπέδου, ενώ επέμεινε ότι το μοναδικό πρόβλημα είναι9 ο πρωθυπουργός Ράμα.
ΝΤΟΥΛΕΣ:Οφείλουμε να είμαστε γαλήνιοι και περήφανοι, για τις σχέσεις που έχουν δημιουργήσει στον κεντρικό τους άξονα οι δύο λαοί μας. Πρόκειται για σχέσεις ανωτέρου επιπέδου. Αν υφίσταται ένα πρόβλημα μεταξύ της χώρας μας και της Ελλάδας, δυστυχώς αυτό συνδέεται μόνο με το όνομα του πρωθυπουργού της χώρας Έντι Ράμα, ο οποίος δεν εξυπηρετεί την παραδοσιακή ατζέντα των σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών, αλλά επιμένει να υπαγορεύσει τη δική του ατζέντα που είναι σε πλήρη διάσταση με τα αισθήματα και τις επιθυμίες του αλβανικού λαού.
Η στάση του εξυπηρετεί μόνο την προσωπική ατζέντα και τη φιλοδοξία του κυρίου Ράμα. Όταν όμως οι λαοί έχουν βρει τη λύση, δεν υπάρχει ηγέτης που μπορεί να τους επιβάλλει τη δική του βούληση. Πρόκειται για παρένθεση του κυρίου Ράμα και των φαντασμάτων του. Μεταβατική θα είναι.
Ερωτούμενος για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο πρώην υπουργός Εσωτερικών, Σαϊμίρ Ταχίρι, ο κύριος Ντούλες είπε ότι πρόκειται μόνο για την κορυφή του παγόβουνου.
ΝΤΟΥΛΕΣ:Αυτή τη στιγμή βλέπουμε μόνο την κορυφή του παγόβουνου. Η κανναβοποίηση (χασισιποίηση) της χώρας, την οποία μονίμως καταγγείλαμε και με άλλους συνάδελφους βουλευτές, προκύπτει να είναι πέραν των διαστάσεων που κι εμείς οι ίδιοι νομίζαμε. Φαίνεται να πρόκειται για σχέδιο μαζικής και εντατικής καλλιέργειας. Κι αυτό δεν μπορεί να συμβεί μόνο υπό την ευθύνη ενός υπουργού.
Αυτό το φαινόμενο έχει ως κύριο πολιτικό και ηθικό υπεύθυνο τον ίδιο τον πρωθυπουργό Ράμα, ο οποίος έθεσε υπό αμφισβήτηση όχι μόνο τη διεθνή εικόνα της χώρας, αλλά και την κοινωνία, την οικογένεια και το πολίτη. Ο μοναδικός δρόμος είναι αυτός της πλήρους κάθαρσης όλων των τομέων. Μόνο έτσι θα μπορέσει να απαλλαχτεί η χώρα από το φαινόμενο αυτό.

Πηγή Ora news.tv
Μετάφραση tachydromos.org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διευκρίνηση - Sqarim

Διευκρίνηση- Προς τους αναγνώστες μας

Τα κείμενα και το υλικό, που παρουσιάζει η ιστοσελίδα μας έχουν πηγή τα διάφορα βιβλία και το διαδίκτυο. Αυτά παρουσιάζονται και πολλά μεταφράζονται για να προσφέρουν στους αναγνώστες πνευματική τροφή μέσα από τα κείμενα ορθόδοξης πνευματικότητας αλλά και τροφή για σκέψη και προβληματισμό μέσα από ιστορικά, πολιτιστικά, πολιτικά δεδομένα που παρουσιάζονται για πρώτη φορά. Υπάρχουν και κείμενα που δεν συμφωνούμε απόλυτα αλλά τα δημοσιεύουμε προς χάρη της αλήθειας, της ελευθερίας του λόγου, του δικαιώματος της έκφρασης της διαφορετικής άποψης. Σε καμία όμως περίπτωση δεν θέλουμε να σπείρουμε μίσος μεταξύ ατόμων, λαών και κρατών. Εμείς πιστεύουμε στην αγάπη και όχι στο μίσος, η αλήθεια όμως πονάει αλλά σώζει.

Sqarim - Për lexuesit tanë.

Tekstet dhe materialet që paraqet faqja jonë, kanë si burim librat dhe rrjetin e internetit. Ato paraqiten dhe shumë përkthehen që t'iu sjellin lexuesve një ushqim shpirtëror nëpërmjet teksteve të spiritualtitet Orthodhoks dhe një ushqim për mendjen dhe pikëpyetje të ndryshme nëpërmjet materialeve historike, kulturore dhe politke që prezantohen për herë të parë. Ka dhe tekste që me të cilat nuk jemi plotësisht dakort por i publikojmë për hir të së vërtetës, të drejtës së lirisë së fjalës dhe të shprehjes së opinionit ndryshe. POR, NË ASNJË RAST nuk dëshirojmë që të mbjellim urrejtje ndër njerëzit, popujt apo shtetet. Ne besojmë tek dashuria, bashkjetesa dhe në asnjë rast tek urrejtja por, e vërteta shumë herë shkakëton dhimbje por të shpëton ndërsa ai që urren në fillim shkatërron veten e tij.