Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018

Αλβανός δημοσιογράφος: «Ελληνικοί κύκλοι ψάχνουν για τα ονόματα αυτών που πυροβόλησαν τον Κωνσταντίνο Κατσίφα»Ο γνωστός για τις ανθελληνικές απόψεις του, Αλβανός δημοσιογράφος Αρτάν Χότζα σε τηλεοπτική εκπομπή ανέφερε ότι ελληνικοί κύκλοι ψάχνουν για τα ονόματα της ομάδας των ειδικών δυνάμεων- RENEA,  που συμμετείχαν στη δολοφονία του Κωνσταντίνου Κατσίφα στους Βουλιαράτες.Ο Χότζα είπε ότι αν αυτά τα ονόματα γίνουν γνωστά, τότε κινδυνεύει η ζωή τους.


«Ελληνικοί κύκλοι ψάχνουν για τα ονόματα της ομάδας των ειδικών δυνάμεων Renea,  που συμμετείχαν στη δολοφονία του Κωνσταντίνου Κατσίφα. Εάν αυτά παραχωρηθούν από την εισαγγελία, γιατί από εκεί μπορούν να τα ζητήσουν τα ονόματα αυτών που συμμετείχαν στην επιχείρηση, θα ήταν ένα ασυγχώρητο λάθος. Θα εκτεθεί σε μεγάλο κίνδυνο η ζωή τους. Το είπα στην αστυνομία, έλαβα πληροφορίες από ασφαλείς πηγές», είπε ο Χότζα.


Η δήλωση του Αλβανού δημοσιογράφου έγινε μετά την ανακοίνωση του υπουργείο Εξωτερικών της Αλβανίας, για  ‘ανεπιθύμητους στην  Αλβανίας’, 52 Ελλήνων που ακολούθησαν την τελετή ταφής του Κωνσταντίνου Κατσίφα στην τελευταία του κατοικία.


Το αλβανικό ΥΠΕΞ δεν έδωσε στη δημοσιότητα τα ονόματα αυτών που έχουν χαρακτηρισθεί ‘personanon grata’.


Είχε προηγηθεί η απελευθέρωση των 14  Ελλήνων από τις αλβανικές αρχές,  που συνελήφθησαν στους Βουλιαράτες με τη δικαιολογία ότι  δήθεν εισήλθαν παράνομα στην Αλβανία και προέβησαν σε δραστηριότητες μίσους.


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  τουιστολογίου παραγωγήςhttps://www.echedoros-a.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: