Στηρίξτε το έργο μας!

Κοπή Βασιλόπιτας της Ομόνοιας Παράρτημα Κορυτσάς 2019.
Η Δημοκρατική Ένωση της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας Ομόνοια Παράρτημα Κορυτσάς πραγματοποίησε στις 20 Φεβρουαρίου εκδήλωση για την Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας.   Στην εκδήλωση έλαβαν μέρος δεκάδες μέλη από όλη την Περιφέρεια της Κορυτσάς. Εκπρόσωποι των υποπαραρτημάτων της οργάνωσης από όλες τις πόλεις και τα χωριά της περιοχής ήταν παρόντες στην εκδήλωση. Η Νεολαία της Ομόνοιας είχε αναλάβει το βάρος της διοργάνωσης και τα κατάφερε με μεγάλη επιτυχία.
Την εκδήλωση χαιρέτησε ο πρόεδρος του παρατήματος ο κ Γρηγόρης Καραμέλος ο οποίος τόνισε την σημασία της διαφύλαξης των παραδόσεων που αποτελούν ουσιαστικό στοιχείο της ταυτότητας μας και φυσικά την ανάγκη ύπαρξης αγάπης, ομοψυχίας και ενότητας στα μέλη της κοινότητας μας.
Στην συνέχεια πήρε το λόγο ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς κ Σωτηρής Αδαμόπουλος, (που ήταν και ο μόνος επίσημος που μας τίμησε με την παρουσία του) ο οποίος αναφέρθηκε με ενθουσιώδης τρόπο στην εκδήλωση της Ομόνοιας και γενικότερα για την ομογένεια στην Αλβανία.
Για την ιστορία το φλουρί έτυχε σε μέλος του προεδρείου της Ομόνοιας.

Από τον ανταποκριτή της ιστοσελίδας μας στην Κορυτσά.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δίνουν ελληνική υπηκοότητα σε χιλιάδες αλλοδαπούς & την αρνούνται στους Βορειοηπειρώτες μετά από απαίτηση της Αλβανίας!

Το μήνυμα του Αρχιεπισκόπου για το Πάσχα 2020 - Mesazhi i Kryepiskopit Anastas Pashkë 2020