Featured Post

Κυριακή Δ Ματθαίου- Η Αληθινή Πίστη- Αρχιμ Επιφάνιος Χατζηγιάγκου!

Εικόνα

Πρότυπο επιχειρηματία μέλος της κοινότητας μας στην Κορυτσά! - Shëmbull biznesmeni anëtar i komunitetit tonë në Korçë!

Η Εθνική Ελληνική Μειονότητα στην Κορυτσά έχει αρκετούς
επιτυχημένους επιχειρηματίες. Ένας εξ αυτών είναι και ο Ανέστης (Νέστη) Ταρούσας ο οποίος έχει την εταιρία αλλαντικών Fix PRO η οποία είναι μία από τις καλύτερες στην Αλβανία. Μέσα από τα προγράμματα της ΕΕ κατάφερε να διπλασιάσει το εργατικό δυναμικό αλλά και να αυξήσει την ποιότητα των αλλαντικών του, στο επίπεδο της Ε.Ε. Πέρα όμως από αυτό πρόκειται για έναν επιχειρηματία που είναι πάνω από όλα άνθρωπος, με όλη την έννοια της λέξης, ο οποίος  προσφέρει στην κοινότητα μας  και ιδιαίτερα στην Ι Μ Κορυτσάς με όλους τους δυνατούς τρόπους βοηθώντας σημαντικά το φιλανθρωπικό της έργο. Είναι ένας επιχειρηματίας που θα πρέπει να τον μιμηθούν και άλλοι. 
.............................................
Komuniteti Etnik Grek i Korçës numëron mjaft biznesmenë të suksesshëm. Një prej tyre është dhe Nesti Tarusha i cili ka një kompani përpunimi të mishit, sallameri me emërtimin FIX PRO, e cila është një nga më të mirat në Shqipëri. Nëpërmjet programeve të KE ka arritur jo vetëm të dyfishojë personelin por dhe të prodhojë produkte të cilësisë së KE. Përveç të gjitha këtyre bëhet fjalë për një biznesme që është mbi të gjitha një njeri me gjithë kuptimin e fjalës, i cili ndihmon komunitetin ku jeton dhe në veçanti Mitropolinë e Shenjtë të Korçës në të gjitha mënyrat e mundshme duke bërë më të lehtë veprën e saj bamirës. Është një biznesmen që është mirë ta imitojnë dhe të tjerë. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γρηγόρης Καραμέλος, βουλευτής Κορυτσάς: Δεν θέλουμε η Αλβανία να καταντήσει προτεκτοράτο της Τουρκίας. Θέλουμε να έχει καλές σχέσεις με την Ελλάδα!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΓ ΜΕ ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΔΙΙΚ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ UNESCO ΕΛΛΑΔΟΣ – 3/7/2020

Διατριβή περί της κακής διευθύνσεως των κοινών εν Κοριτσᾴ. 1866 - Trajtesë për drejtimin e keq të punëve në Korçë. 1866,

Τζον Μπόλτον: «Όταν άκουγα τον Ερντογάν νόμιζα ότι μιλούσε ο Μουσολίνι»!