Featured Post

Τζον Μπόλτον: «Όταν άκουγα τον Ερντογάν νόμιζα ότι μιλούσε ο Μουσολίνι»!

Εικόνα
Σκίτσο από τη ρωσική ιστοσελίδα regnum.«Η συνάντηση με τον Ερντογάν είναι μια ξεχωριστή εμπειρία», γράφει ο Μπόλτον στα απομνημονεύματά του.
 « Όταν τον άκουσα, και ήταν πάντα με μεταφραστή, μου φάνηκε ότι άκουγα τον Μουσολίνι να μιλάει από το μπαλκόνι του στη Ρώμη. Η μόνη διαφορά ήταν ότι δεν ήταν ο Μουσολίνι που μίλησε στο τηλέφωνο, αλλά ο Ερντογάν».


Ο πρώην Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, Τζον Μπόλτον, δημοσίευσε το βιβλίο «TheRoomWhereitHappened», στο οποίο μιλά για τους 17 μήνες που πέρασε υπό την καθοδήγηση του Ντόναλντ Τραμπ. 

Ο Λευκός Οίκος προσπάθησε να εμποδίσει τη δημοσίευσή του, με βάση το γεγονός ότι δεν είχε ακόμη ολοκληρώσει τον έλεγχο και αποκάλυπτε μεγάλο αριθμό διαβαθμισμένων πληροφοριών. Ωστόσο, τα δικαστήρια απέρριψαν την ένσταση.

Τα απομνημονεύματα δημοσιεύθηκαν και κατέκτησαν την πρώτη θέση στη λίστα των best-seller της Amazon σε πολλές χώρες όσον αφορά τον αριθμό των παραγγελιών που ελήφθησαν πριν από την κυκλοφορία.

 Οι ειδήσεις που …

Ο χριστιανισμός μαζί με τον ελληνισμό εξελλήνισαν μια αυτοκρατορία, ενώ ο εξισλαμισμός μας εξαφάνισε

Όταν παρήκμασε η εκκλησία στην Μικρά Ασία κατά τους τέσσερις αιώνες που χρειάστηκε για να ολοκληρωθεί ο εξισλαμισμός ειδικά
μετά την εγκατάλειψή της από το Βυζάντιο το 1261, οι κάτοικοι δεν επέστρεψαν στους προηγούμενους θεούς τους αλλά εξισλαμίστηκαν. 

Μελίνα Κονταξή Ιστορικός - Δρ Βαλκανικού Πολιτισμού 

Το ισλάμ ήταν νέο. Με την προίκα της Ορθόδοξης Εκκλησίας ο χριστιανισμός ήταν ανεκτός αλλά ως κατώτερη θρησκεία. Αυτοί που εξισλαμίστηκαν, ολόκληρες περιοχές δεν σταμάτησαν απλώς να είναι χριστιανοί αλλά χασαν και την εθνική τους ταυτότητα. Ο χριστιανισμός όχι απλώς δεν εξαφάνισε τον ελληνισμό αλλά μαζί εξελλήνισαν μια Ρωμαικη Αυτοκρατορία. Ο εξισλαμισμός τελείωσε τον ελληνισμό όπου κυριάρχησε. Οπότε ναι υπάρχουν οπισθοδρομικοί ιερείς αλλά αυτό δε μας κάνει Ιράν γιατί ούτε έχουν ούτε θα αποκτήσουν διοικητικές αρμοδιότητες. Μάθετε όσοι κάνετε συγκρίσεις, να τις κάνετε σωστά. Υπάρχουν όμως και οι άλλοι ιερείς και τίποτα δεν αναιρεί την προσφορά της εκκλησίας στο έθνος και αυτό δεν είναι θέμα πίστης. Η ιστορία μας διδάσκει ότι από το 1261 και μετά οι Βυζαντινοί εγκατέλειψαν τη Μικρά Ασία και στράφηκαν προς την Ευρώπη. Δε σώθηκαν. Η κατάρρευση μπορεί να μην ήρθε αμέσως αλλά ήρθε. Το ελληνικό κράτος έχει εγκαταλείψει κάθε κομμάτι του έθνους. Βορειοηπειρώτες, Ανατολικοθρακιωτες, Πόντιους. Το ελληνικό κράτος όμως δεν έγινε πιο σταθερό, δεν σταμάτησε ο επεκτατισμός των γειτόνων, αντίθετα η κατάρρευση παραμονεύει

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γρηγόρης Καραμέλος, βουλευτής Κορυτσάς: Δεν θέλουμε η Αλβανία να καταντήσει προτεκτοράτο της Τουρκίας. Θέλουμε να έχει καλές σχέσεις με την Ελλάδα!

Διατριβή περί της κακής διευθύνσεως των κοινών εν Κοριτσᾴ. 1866 - Trajtesë për drejtimin e keq të punëve në Korçë. 1866,

ΚΥΡΙΑΚΗ Γ΄ ΜΑΤΘΑΙΟΥ: Ο ΛΥΧΝΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΕΣΤΙΝ Ο ΟΦΘΑΛΜΟΣ

Γεννεαλογία Ευθυμίου . Κ. Ι. Μήτκου. - Gjenealogjia e Efthim (Thimi) . K. J. Mitkos

Ιταλός πολιτικός προκαλεί εγκεφαλικό στου αλβανούς: "Οι αρχαίες πόλεις της Αλβανίας είναι ελληνικές!"- Politikani italian shkakëton gjendje të fikti me të vërtetat që tha: "Qytetet e lashta "shqiptare" janë greke dhe kaq!