Featured Post

Στηρίξτε το έργο μας!

Συνάντηση αρχηγών ΓΕΕΘΑ Ελλάδας - Αλβανίας- Takim i udhëheqësve ushtarakë të Greqisë dhe Shqipërisë!

 
Το περιβάλλον ασφαλείας στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων και οι προοπτικές περαιτέρω ενίσχυσης της υφιστάμενης διμερούς στρατιωτικής συνεργασίας βρέθηκαν στο επίκεντρο των συνομιλιών του αρχηγού ΓΕΕΘΑ πτεράρχου Χρήστου Χριστοδούλου με τον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Ενόπλων Δυνάμεων της Αλβανίας ταξίαρχο Bardhyl Kollcaku, σήμερα στην Αθήνα.
Ο αρχηγός ΓΕΕΔ της Αλβανίας ολοκληρώνει αύριο την τριήμερη επίσημη επίσκεψή του στην Ελλάδα που πραγματοποιείται μετά από πρόσκληση του Έλληνα ομολόγου του.
....................
Ambienti i sigurisë në zonën e gjërë të Ballkanit dhe prespektivat e përforcimit të mëtejshëm të bashkëpunimit ekzistues dypalësh ishin në epiqëndër të bisedimeve të Komandantit të Përgjithshëm të Forcave Ushtarake helene Gjeneralit Kristo Kristodhulu me udhëheqësin e Forcave të Përgjithëshme të Shtabit Ushtarak të Shqipërisë Gjeneral Bardhyl Kollcaku, në Athinë. 
Gjenerali Bardhyl Kollcaku përfundon sot vizitën treditore në Greqi e cila realizohet pas ftesës së homologut të tij Grek. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Εμάς τους Βορειοηπειρώτες δεν μας περίμενε κανένας Δήμος – Καμία ΜΚΟ

Από τι κινδυνεύουν τα παιδιά εάν φορούν μάσκα; - Nga çfarë rrezikohen fëmijët nëse mbajnë maska?

Ιταλίδα πολιτικός εξηγεί γιατί μισούν εμάς τους Έλληνες ! - Politikania Italiane shpjegon pse na urrejnë ne grekëve.

Η Bορειοηπειρώτισσα σύζυγος του Tom Hanks

Η Μοσχόπολη το 1916! (Φωτογραφίες)- Voskopoja në vitin 1916! (Fotografi)