Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2020

Στα αζήτητα ο φάκελος της δολοφονίας του Κωνσταντίνου Κατσίφα

Στα συρτάρια της εισαγγελίας Αργυροκάστρου βρίσκεται ο φάκελος της εν ψυχρώ δολοφονίας του Κωνσταντίνου Κατσίφα από άνδρες των ειδικών δυνάμεων της αλβανικής αστυνομίας πριν από σχεδόν ενάμιση χρόνο.
Σύμφωνα με πηγές της εισαγγελίας, η Ειδική Εισαγγελία κατά της Διαφθοράς και του Οργανωμένου Εγκλήματος (SPAK), η οποία είναι κεντρική υπηρεσία των Τιράνων, αποφάσισε "πρόσφατα" την μετάθεση του φακέλου στην εισαγγελία Αργυροκάστρου ως υπεύθυνης για την περιοχή της δολοφονίας.
Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα των αλβανικών ΜΜΕ, η εισαγγελία Αργυροκάστρου διαθέτει μόλις δύο εισαγγελείς και αυτός είναι ο λόγος που δεν έχει βρεθεί ακόμη κάποιος να αναλάβει την υπόθεση.
Τα στελέχη της ΕΕΜ πάντως θεωρούν κατευθυνόμενα τα δημοσιεύματα και αναφέρουν χαρακτηριστικά πως μετά από όλο αυτό το διάστημα κατά το οποίο δεν υπήρξε καμία επίσημη ή μη, ενημέρωση ή διαρροή για την εξέλιξη της υπόθεσης, μόνο ως αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας δεν μπορούν να χαρακτηριστούν τα σημερινά δημοσιεύματα τα οποία καταγράφουν επίσης την θέση των αλβανικών αρχών για την δολοφονία.
Πηγή: Himara.gr | Ειδήσεις απ' την Βόρειο Ήπειρο

Δεν υπάρχουν σχόλια: