Featured Post

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΓ ΜΕ ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΔΙΙΚ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ UNESCO ΕΛΛΑΔΟΣ – 3/7/2020

Εικόνα
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΓ ΜΕ ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΔΙΙΚ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ UNESCO ΕΛΛΑΔΟΣ – 3/7/2020Την Παρασκευή, 3 Ιουλίου, στο πλαίσιο των συστηματικών προσπαθειών της Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού για τη δημιουργία πανομογενειακού δικτύου των Ελλήνων ομογενών ιατρών από όλον τον κόσμο, ο Γενικός Γραμματέας, Ομότ. Καθ. Ιω. Χρυσουλάκης, πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Διεθνούς Ιπποκρατικού Ιδρύματος Κω (ΔΙΙΚ) και συγκεκριμένα, τον Αναπληρωτή Πρόεδρο, καθ. Στέφανο Γερουλάνο, τον Γραμματέα, καθ. Νικόλαο Παπαντωνίου, και τον Ταμία, κ. Φίλιππο Καλούδη. Στη συζήτηση συμμετείχε και η Πρόεδρος της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO και του Κέντρου UNESCOγια τις Γυναίκες και την Ειρήνη στα Βαλκάνια, κυρία Αικατερίνη Τζιτζικώστα. Στη διάρκεια της συνάντησης τονίστηκε πως ο Ιπποκράτης, ως ιστορικό πρόσωπο παγκόσμιας εμβέλειας και πατέρας της σύγχρονης Ιατρικής Επιστήμης και η Ιπποκρατική Ηθική και Δεοντολογία πρέπει να αποτελέσουν τον θεμέλιο λίθο…

Η Αλβανία ετοιμάζεται να υποδεχτεί 30.000 «Σύριους» μετανάστες.!
Η Αλβανία ετοιμάζεται να υποδεχτεί 30.000 «Σύριους» μετανάστες.
Ασφαλείς πηγές του Top Channel αναφέρουν πως οι θεσμοί στην χώρα συζητούν για να αναλάβουν τις ευθύνες τους σε μια τέτοια περίπτωση. Έτσι θα ετοιμαστούν έξι σημεία υποδοχής στα νότια της χώρας στα σύνορα με την Ελλάδα.

Οι πόλεις που θα έχουν τέτοια κέντρα μάλλον θα είναι το η Κορυτσά και το Αργυρόκαστρο.

Οι χώροι αυτοί θα είναι ικανοί να υποδεχτούν έως 30.000  μετανάστες.
Τα πρώτα όμως σημεία υποδοχής θα γίνουν σε όλα τα σημεία τελωνειακού ελέγχου με την Ελλάδα όπως, στην Καπστίτσα (Κρυσταλλοπηγή) , Κακαβιά κ.α.

Τα κέντρα αυτά θα εξοπλιστούν και με προσωπικό  για την υγειονομική περίθαλψη τους.

Το ΜΜΕ που δημοσίευσε την είδηση αυτή είναι το βαθύ χέρι του κράτους και φυσικά όσα αναφέρει είναι στα πλαίσια τις προπαγάνδας που και ο Ερντογάν κάνει με τα «βιλαέτια» του. Είναι γεγονός πως οι ειδήσεις που προβάλλονται από αυτό το μέσο και από άλλα στην Αλβανία παρουσιάζουν την εισβολή στην Ελλάδα όπως την παρουσιάζουν τα Τουρκικά ΜΜΕ. Επιπλέον στο ίδιο κανάλι παρουσιάζονται οι πιο ανθελληνικές εκπομπές που κατά πάσα πιθανότητα χρηματοδοτούνται από τα γνωστά κέντρα που σπέρνουν έχθρα μεταξύ των δυο χωρών και των λαών. 

Τα κέντρα αυτά υποδοχής δεν γίνονται χωρίς λόγο. Με αυτούς τους «μετανάστες» η Αλβανία αντικαθιστά τον ελληνορθόδοξο πληθυσμό της Β Ηπείρου, αφού οι κάτοικοι έχουν φύγει γιατί για πολλούς λόγους δεν μπορούν να ζήσουν και έτσι γίνεται αλλοίωση πληθυσμού. Αυτόματα η Ελλάδα θα βρίσκεται από όλες τις πλευρές στα σύνορα της με ισλαμιστές, ο πληθυσμός της περιοχής και ιδιαίτερα οι ελληνορθόδοξοι θα κινδυνεύουν.  Με το καιρό όσα έχουν απομείνει θα εξαφανιστούν.
Για το γεγονός αυτό ο Ράμα έχει προετοιμάσει το έδαφος από νωρίς. Πριν από μέρες είπε πως χρειαζόμαστε εργατικά  χέρια για την οικοδόμηση της περιοχής που καταστράφηκε από το σεισμό ενώ έλαβε γενναιόδωρη βοήθεια από την Ευρώπη που μάλλον κάτι ήξερε  και έτσι αυτά τα λεφτά θα μετατραπούν σε μισθούς για τα «εργατικά χέρια» των εισβολέων της Ευρώπης. 
 Το «βιλαέτι» της Αλβανίας ως υπακούω στον Σουλτάνο συμμετέχει περαιτέρω στην ισλαμοποίηση των Βαλκανίων και τα θύματα είναι πάντα οι ίδιοι, εμείς, οι Έλληνες και οι ορθόδοξοι της περιοχής όπως και τα πατρώα μας εδάφη. 
Με βάση όμως τις πρώτες αντιδράσεις του κόσμου φαίνεται πως και οι ίδιοι οι Αλβανοί βλέπουν αδυναμία αντιμετώπισης μια τέτοιας κατάστασης και  είναι καχύποπτοι για τις προθέσεις των φερόμενων ως μετανάστες.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γρηγόρης Καραμέλος, βουλευτής Κορυτσάς: Δεν θέλουμε η Αλβανία να καταντήσει προτεκτοράτο της Τουρκίας. Θέλουμε να έχει καλές σχέσεις με την Ελλάδα!

Διατριβή περί της κακής διευθύνσεως των κοινών εν Κοριτσᾴ. 1866 - Trajtesë për drejtimin e keq të punëve në Korçë. 1866,

Γεννεαλογία Ευθυμίου . Κ. Ι. Μήτκου. - Gjenealogjia e Efthim (Thimi) . K. J. Mitkos

ΚΥΡΙΑΚΗ Γ΄ ΜΑΤΘΑΙΟΥ: Ο ΛΥΧΝΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΕΣΤΙΝ Ο ΟΦΘΑΛΜΟΣ

Ιταλός πολιτικός προκαλεί εγκεφαλικό στου αλβανούς: "Οι αρχαίες πόλεις της Αλβανίας είναι ελληνικές!"- Politikani italian shkakëton gjendje të fikti me të vërtetat që tha: "Qytetet e lashta "shqiptare" janë greke dhe kaq!