Ενίσχυση του έργου!

Ενίσχυση του έργου!

Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2021

Ο Σουλτάνος Ερντογάν υποδέχεται με τιμές τον Πασά Ράμα των Αρναούτηδων! Η Ελλάδα ακούει, βλέπει ή δήθεν κοιμάται!

 




Ο Πασάς  Ε Ράμα βρίσκεται για διήμερη επίσκεψη στην Τουρκία, μετά από πρόσκληση του Σουλτάνου Ερντογάν.

Ανάλογη ήταν και η υποδοχή, ο Σουλτάνος περιμένει των Πασά του με τιμές γιατί τον έχει υπηρετήσει πολύ καλά αυτά τα χρόνια και φυσικά θα τον υπηρετήσει και για πολλά χρόνια αφού έχει εξασφαλίσει το θρόνο και τα μέσα. 

Ο Σουλτάνος βοήθησε τον Πασά του να επανεκλεγεί αφού του έδωσε 525 σπίτια μετά από την καταστροφή από το σεισμό και τον στηρίζει με κάθε τρόπο.

Ο Σουλτάνος τον υποδέχεται με το νέο του στρατό και το παλιό, τους γενίτσαρους,  για να του θυμίσει στον Πασά ποιος έχει την εξουσία και φυσικά πως είναι αδέρφια εξ αίματος γιατί έχουν κοινές στρατιωτικές στολές, τότε και σήμερα.

Τον προσέχει και τον τιμά!!

Μαζί του ο Πασάς πήρε όλο το κυβερνητικό σχήμα, οι οποίοι θα καταλάβουν την εξουσία του Πασά και θα θαμπωθούν από την δόξα του Σουλτάνου.

Και όμως ο Σουλτάνος δεν έκλεισε για καμιά στιγμή τα σύνορα με την Αλβανία. Υποδέχτηκε Έλληνες και Αλβανούς για νοσηλεία από το κορονοϊό ενώ ήταν υποχρέωση της Ελλάδος να φροντίσει για τους συμπατριώτες της στην Αλβανία. Αλλά η πατρίδα μας δεν έχει χρόνο για τέτοια αφού δεν την νοιάζει. Η Κρυσταλλοπηγή είναι κλειστή εδώ και δύο μήνες και ο Πρωθυπουργός μας (ο Θεός να τον κάνει) αφήνει χιλιάδες υπηκόους του χωρίς φροντίδα και τους εγκαταλείπει. Προσβάλλοντας έτσι όχι μόνο τους ίδιους αλλά και την ιστορία και τους ευεργέτες εξ Ηπείρου που έδωσαν τα πάντα στην πατρίδα τους. Δεν τον νοιάζει είτε αν έχουν δώσει και αυτοί, με τον ιδρώτα τους, τον όβολο τους για μια καλύτερη πατρίδα, για πολλά χρόνια.

Απορούμε!! Τι άραγε θέλει η Ελλάδα η πατρίδα μας! Έχει τυφλωθεί ή οι πολιτικοί της είναι εντεταλμένοι να την ξεκάνουν; Αφού πολεμούν και την Εκκλησία που είναι η ουσία του Ελληνικού Έθνους μάλλον αυτό θέλουν.

Καλούμε τους πολιτικούς της Ελλάδας ν’ ανοίξουν τα μάτια τους και να ΒΛΕΠΟΥΝ. Οι μοίρα τους είναι συνδεδεμένοι με την μοίρα των Ελλήνων της Αλβανίας. Εάν εγκαταλείψουν εμάς έρχεται η σειρά της πατρίδας και φυσικά η δικιά τους, τότε θα είναι αργά.

Ο Σουλτάνος ετοιμάζει τους Τουρκαλβανούς όπως άλλοτε και έχει έτοιμο και τον Πασά του. 


Πελασγός Κορυτσάς


 


Δεν υπάρχουν σχόλια: