Τετάρτη 3 Μαρτίου 2021

O Χαρδαλιάς καταδικάζει εις θάνατον τους Βορειοηπειρώτες Έλληνες πολίτες!

 

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη, αντί να απαλύνει τον πόνο των εναπομεινάντων Β/ηπειρωτών που ζουν στην ιδιαίτερή τους πατρίδα, προβαίνει σε πιο αυστηρά μέτρα στην διάβαση της Κακαβιάς. Έτσι περιορίζει το ωράριο εισόδου και τον αριθμό διελεύσεων, καθώς και απαγορεύει κάποιον έλληνα πολίτη να μπει στην Ελλάδα, εφόσον βρεθεί θετικός στο rapid test που κάνουν στην Κακαβιά: Ιδού τι ανακοίνωσε ο Χαρδαλιάς.

Τι αλλάζει στους συνοριακούς σταθμούς Κακαβιάς και Ευζώνων

Νέα δεδομένα ισχύουν από τη Δευτέρα 1 Μαρτίου, στις 6 π.μ., μέχρι και τις 15 Μαρτίου, στις 6 π.μ., για τους συνοριακούς σταθμούς Κακαβιάς και Ευζώνων, όπως ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας. Ειδικότερα:

  • Το ωράριο εισόδου από τους εν λόγω σταθμούς διαμορφώνεται από τις 7 π.μ. έως τις 7 μ.μ. (συμπεριλαμβανομένης και της διέλευσης φορτηγών οχημάτων), αντί από τις 7 π.μ. έως τις 11:00 μ.μ.
  • Το όριο των 700 ατόμων που είχαν δικαίωμα εισόδου από τους εν λόγω σταθμούς διαμορφώνεται πλέον σε 400 άτομα ημερησίως.
  • Υποχρεωτική χρήση ταχειών δοκιμασιών αντιγόνου (rapid tests) σε όλους τους εισερχόμενους στη χώρα από τους συγκεκριμένους σταθμούς, συμπεριλαμβανομένων και των οδηγών φορτηγών.
  • Σε περίπτωση ανίχνευσης θετικού κρούσματος δεν επιτρέπεται η είσοδος στη χώρα.
  • Όλοι οι εισερχόμενοι από τους σταθμούς αυτούς τίθενται υποχρεωτικά σε κατ’ οίκον περιορισμό για 14 ημέρες, εξαιρουμένων των οδηγών εμπορευματικών φορτηγών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: