Ενίσχυση του έργου!

Ενίσχυση του έργου!

Σάββατο 20 Ιουνίου 2015

Ψηφίζουμε για Ελληνισμό και Ορθοδοξία!

Ψηφίζουμε ΕΛΛΗΝΙΚΆ και ΟΡΘΌΔΟΞΑ!
Ημέρα συλλογισμού και απόφασης η σημερινή για όλους τους ψηφοφόρους, τους υπεύθυνους πολίτες της χώρας.
Οι Έλληνες της περιοχής με υπευθυνότητα και ευσυνειδησία θα πρέπει να προσέλθουν στις κάλπες και να καταθέσουν την γνώμη τους για το άτομο που θα ήθελαν να ασχοληθεί με τα καθημερινά τους προβλήματα και να τα λύση.
Αυτή τη φορά όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά. Η έλλειψη υποψήφιου Δημάρχου από τα ελληνικά κόμματα μας υποχρεώνει να ψηφίζουμε τον έναν εκ των δύο από τα Μεγάλα Αλβανικά κόμματα ή και κανέναν από αυτούς.
 Αυτό δεν θα έπρεπε να συμβεί. Αν είχαμε ως υποψήφιο κάποιο «καθαρό» πρόσωπο ίσως να είχαμε τουλάχιστον 15%-20% των ψήφων γιατί πολλοί παραμένουν «κρυπτό-Έλληνες», φοβισμένοι,   από την αλβανική προπαγάνδα και απολύτως απογοητευμένοι από τον τρόπο λειτουργίας των οργανισμών της ΕΕΜ και των προσώπων που πολλές φορές συμμετέχουν στην πρώτη γραμμή για πολλά χρόνια.
Μπορούμε όμως να ψηφίσουμε για τους Δημοτικούς Συμβούλους σ’ όλη την περιοχή μας. Όσους περισσότερους ψήφους τόσοι περισσότεροι εκλέγονται. Το δημοτικό συμβούλιο θα λειτουργεί ως μία τοπική Βουλή η οποία θα παίρνει αποφάσεις. Όσοι περισσότεροι εκλεγούν από τους εκπροσώπους των οργανώσεων μας τόσο περισσότερο θα αποδείξουμε πως είμαστε παρόντες και θα επηρεάζουμε τις εξελίξεις.  Ίσως να έχουμε πολλούς δικούς μας στα άλλα κόμματα, αλλά δεν αξίζει να στηρίζουμε κόμματα που στο πρόγραμμα τους, επίσημα ή ανεπίσημα έχουν ως στόχο να μας εξαφανίσουν με όλους τους τρόπους. Ακόμη και οι συμπατριώτες μας που συμμετέχουν σ’ αυτά δεν μπορούν να κάνουν κάτι ακόμη και όταν θέλουν.
Κάθε μέρα βιώνουμε τη ψυχολογική πίεση που ασκούν τα ΜΜΕ εναντίων μας με πολλούς τρόπους. Επιτίθενται με  μανία και σοβινιστικά  στο κάθε τι το ελληνικό και διαστρεβλώνουν ότι έχει σχέση με την Ελλάδα και με μας. Επιτίθενται στην Ορθόδοξη Εκκλησία μας και τον Αρχιεπίσκοπο μας, συκοφαντώντας και προσβάλλοντας με  μίσος,. Ενώ εμείς τι κάνουμε, γινόμαστε χίλια κομμάτια και παραδινόμαστε έτσι στους δήθεν προστάτες μας στα  άλλα κόμματα. Πρέπει να ξεπεράσουμε κάθε είδος διχόνοιας, αντιπαλότητας, αισθήματος προδοσίας, αντιπάθειας (άδικης πολλές φορές) προς πρόσωπα και να δώσουμε την ψήφο στους εκπροσώπους μας γιατί μόνο έτσι θα μπορέσουμε να δείξουμε σ’ όλο τον κόσμο και στην πατρίδα μας την ύπαρξη μας, όπως και σε κάθε άλλον που μας επιτίθεται, πως εμείς υπάρχουμε και ενωμένοι μεγαλουργούμε. Αυτή την ενότητα την επιβάλουν και οι δύσκολες στιγμές που περνά η πατρίδα μας, πράγμα που πρέπει να μας κάνει να καταλάβουμε πως πρέπει ενωμένοι, εδώ, σαν γροθιά να δείξουμε την αλληλεγγύη, την ενότητα μας, την ύπαρξη μας, την δύναμη μας. Ενωμένοι πρέπει να είμαστε και απέναντι των εξτρεμιστών ισλαμιστών που εισβάλουν στην ζωή  μας πολλές φορές και μέσω αποφάσεων του Δήμου απειλώντας άμεσα και έμμεσα την ζωή μας. Ενωμένοι πρέπει να είμαστε στην προάσπιση των δικαιωμάτων μας, των σχολείων μας που πολλές φορές βρίσκονται στο στόχαστρο των κρατικών μηχανισμών. Αυτή η απαραίτητη ενότητα εκφράζεται με ψήφο που μεταφράζεται στην προάσπιση όσων απειλούνται και αναφέραμε από τους ανθρώπους μας, οι οποίοι όπως και να είναι,( μαζί με τις αδυναμίες τους, όπως όλοι μας,) δεν θα μας προδώσουν ποτέ.  

Για χιλιάδες χρόνια ήμασταν, εδώ στην μαρτυρική Κορυτσά. Υπάρχουμε και θα υπάρχουμε στην περιοχή αυτή μαζί με τις παραδώσεις μας, τα ήθη και τα έθιμα μας, με την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ μας. Εγγύηση για αυτή την συνέχεια αποτελεί η ψήφος μας στους εκπροσώπους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ψηφίζουμε ΕΛΛΗΝΙΚΆ και ΟΡΘΌΔΟΞΑ για το  μέλλων  μας για το μέλλων των παιδιών μας. 
.Θ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: