Δευτέρα, 29 Μαΐου 2017

Με μεγάλο σεβασμό για το έργο των διαχειριστών της σελίδας "ΠΕΛΑΣΓΟΣ ΚΟΡΥΤΣΑΣ"Το παρακάτω σχόλια ήρθε ως μήνυμα στην ιστοσελίδα μας. Έχοντας ως χρέος να γίνουμε ένα βήμα όπου ο καθένας μπορεί να εκφράσει ελεύθερα την γνώμη του για τα θέματα που αφορούν την κοινότητα μας την δημοσιεύουμε. Ευχαριστούμε τον συντάκτη.
……………..
Με μεγάλο σεβασμό για το έργο των διαχειριστών της σελίδας "ΠΕΛΑΣΓΟΣ ΚΟΡΥΤΣΑΣ"  κάνω το παρακάτω σχόλιο ...
Ο ελληνισμός δεν χάνεται όπως δεν χάθηκε ποτέ! Εξάλλου όλα αυτά τα χρόνια υπήρξαν ουκ ο λίγες φορές σκάνδαλα των μελών της Ομόνοιας (2010 βίζες ομογενών , 2012 κατηγορίες για κλοπή ρεύματος  και πολλά άλλα ).Αλίμονο αν πολιτικές κινήσεις ή σκάνδαλα είναι καθοριστικής σημασίας για την ύπαρξη του ελληνισμού στην Κορυτσά και στη Βόρειο  Ήπειρο! Ο ελληνικός πολιτισμός και πληθυσμός απλά θα πρέπει να οργανωθεί περισσότερο και να συμμετάσχει ενεργά στις εκλογές αρχικά εκπροσώπων μιας οργάνωσης που να την εκπροσωπεί δίκαια!!! Να υπάρχει ενημέρωση πολιτών για τις εκλογές που γίνονται στην Ομόνοια Κορυτσάς . Και όχι εικονικές (δεν υπήρξε ενημέρωση για τις φετινές εκλογές των μελών )  οικογενειοκρατικες (γαμπρός της Ερμιόνης πρώην προέδρου Ομόνοιας ...γραμματέας ) . Πριν της εκλογές της Ομόνοιας έψαχνα να ασχοληθώ με την Ομόνοια αλλά είναι τόσο " κλειστή " συντεχνία που ούτε το αίτημα φιλίας μου στο φβ δεν έχουν αποδεχθεί, πόσο μάλλον την ενασχόληση μου που θέλησα να προσφέρω ..αγανάκτηση προφανώς έχει δημιουργηθεί τόσο σε μένει όσο και στους ομογενείς της Κορυτσάς για αυτό και δεν ψηφίζουν εκπρόσωπο της Ομόνοιας. Ποτέ όμως ο ελληνισμός δεν μπορεί να αφανιστεί. Ποτέ δεν θα πάψουμε να είμαστε ομογενείς και να αγαπάμε την Κορυτσάς.. έστω και το βήμα απ την σελίδα σας , η οποία δεν ελέγχεται αρκεί να κρίνει και να τονίζει τα κακώς κείμενα που γίνονται εις βάρος της μειονότητας  και μάλιστα χρησιμοποιώντας την!!!
Συνεπώς η επιλογή Του Ντουλε δεν θα πρέπει να σταματήσει το έργο σας αλλά περισσότερο από ποτέ να είμαστε επικριτικοί.
Φωτογραφία του Pelasgos Koritsas.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Διευκρίνηση - Sqarim

Διευκρίνηση- Προς τους αναγνώστες μας

Τα κείμενα και το υλικό, που παρουσιάζει η ιστοσελίδα μας έχουν πηγή τα διάφορα βιβλία και το διαδίκτυο. Αυτά παρουσιάζονται και πολλά μεταφράζονται για να προσφέρουν στους αναγνώστες πνευματική τροφή μέσα από τα κείμενα ορθόδοξης πνευματικότητας αλλά και τροφή για σκέψη και προβληματισμό μέσα από ιστορικά, πολιτιστικά, πολιτικά δεδομένα που παρουσιάζονται για πρώτη φορά. Υπάρχουν και κείμενα που δεν συμφωνούμε απόλυτα αλλά τα δημοσιεύουμε προς χάρη της αλήθειας, της ελευθερίας του λόγου, του δικαιώματος της έκφρασης της διαφορετικής άποψης. Σε καμία όμως περίπτωση δεν θέλουμε να σπείρουμε μίσος μεταξύ ατόμων, λαών και κρατών. Εμείς πιστεύουμε στην αγάπη και όχι στο μίσος, η αλήθεια όμως πονάει αλλά σώζει.

Sqarim - Për lexuesit tanë.

Tekstet dhe materialet që paraqet faqja jonë, kanë si burim librat dhe rrjetin e internetit. Ato paraqiten dhe shumë përkthehen që t'iu sjellin lexuesve një ushqim shpirtëror nëpërmjet teksteve të spiritualtitet Orthodhoks dhe një ushqim për mendjen dhe pikëpyetje të ndryshme nëpërmjet materialeve historike, kulturore dhe politke që prezantohen për herë të parë. Ka dhe tekste që me të cilat nuk jemi plotësisht dakort por i publikojmë për hir të së vërtetës, të drejtës së lirisë së fjalës dhe të shprehjes së opinionit ndryshe. POR, NË ASNJË RAST nuk dëshirojmë që të mbjellim urrejtje ndër njerëzit, popujt apo shtetet. Ne besojmë tek dashuria, bashkjetesa dhe në asnjë rast tek urrejtja por, e vërteta shumë herë shkakëton dhimbje por të shpëton ndërsa ai që urren në fillim shkatërron veten e tij.