Παρασκευή 20 Απριλίου 2018

" Με τον Ερντογάν μιλάμε σαν αδέρφια. Η ανησυχία του για τον Γιουλέν είναι βάσιμη"-“Me Erdogan flasim si vëllezër. Shqetësimi i tij për Gylen është i bazuar”

Σε συνέντευξη που έδωσε χθες το βράδυ ο κ Ε Ράμα, ο πρωθυπουργός της Αλβανίας μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στις σχέσεις με την Τουρκία αλλά και το αίτημα του Ερντογάν για την έκδοση των Γιουλενιστών.
" Θα πρέπει να ξαναπώ πως την κυβέρνηση   μου και  εμένα δεν μπορεί κανείς να μας πιέσει, αλβανικά ή σε άλλη ξένη γλώσσα. Η Τουρκία είναι στρατηγικός εταίρος. Με τον Ερντογάν μιλάμε με τρόπο αδερφικό και θα πρέπει να πως η ανησυχίες  του για την οργάνωση (Γιουλέν) είναι βάσιμες", - είπε ο Πρωθυπουργός Ε Ράμα.
Αναφερόμενος στου Γιουλενιστές ο Ράμα είπες πως " είναι ένα δίκτυο που  απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή".
Kryeministri Edi Rama ka folur sot për raportet me Turqinë dhe kërkesën e Presidentit, Rexhep Tayp Erdogan për ekstradimin e Gylenistëve.
“Më duhet të rithem se qeverisë sime dhe mua askush nuk na bën dot presion, shqip apo në gjuhë të huaj. Turqia është një partner strategjike. Me Erdogan flasim në mënyrë vëllazërore dhe më duhet të them se shqetësimi i tij për organizatën (Gylen) është i bazuar”,- tha kryeministri Edi Rama.
Duke folur për Gylenistët Rama tha se “është një rrjet që meriton një vemëndje të veçantë”.

Ετοίμασε Πελασγός Κορυτσάς

Το βίντεο δείτε το εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: