Ενίσχυση του έργου!

Ενίσχυση του έργου!

Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017

Ξεσηκώθηκε η Χειμάρρα και ματαίωσε τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου – Έντρομος ο εξωμότης Γκόρος

 Ξεσηκώθηκε η Χειμάρρα και ματαίωσε τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου – Έντρομος ο εξωμότης Γκόρος
Οι Χειμαρριώτες ματαίωσαν τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της πόλης τους, που είχε θέμα την «ανάπλαση» της Χειμάρρας, δηλαδή το σχέδιο καταπάτησης και υφαρπαγής των ελληνικών περιουσιών.
Τοπικές πηγές που μίλησαν στο TRIBUNE από τη Χειμάρρα, είπαν ότι η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ήταν προγραμματισμένη να γίνει το πρωί της Παρασκευής 25 Αυγούστου στις 11.00 τοπική ώρα.
Το δημοτικό συμβούλιο υπό την προεδρία του εξωμότη και ατιμασμένου δημάρχου Χειμάρρας Γιώργου Γκόρου, που η Ελληνική Δημοκρατία αφαίρεσε την υπηκοότητα, συναντήθηκε σε ένα εστιατόριο της Χειμάρρας, στο «Πόρτο Παλέρμο», που βρίσκεται απέναντι από το κάστρο του Αλή Πασά.
200 Χειμαρριώτες είχαν συγκεντρωθεί έξω από το εστιατόριο και περίμεναν να εισέλθουν στη συνεδρίαση, επειδή τους είχαν πει ότι θα ήταν «ανοιχτή», για να πουν τις απόψεις τους.
Τελευταία στιγμή όμως ο εξωμότης και ατιμασμένος Γιώργος Γκόρος αποφάσισε να καλέσει τη Δημοτική Αστυνομία και να μην επιτρέψει στους κατοίκους να εισέλθουν.
Τότε οι Χειμαρριώτες έσπασαν τον αστυνομικό κλοιό και μπήκαν με φωνές και διαμαρτυρίες με αποτέλεσμα να ματαιωθεί η συνεδρίαση.
Ο Γιώργος Γκόρος άφωνος και φοβισμένος είχε φωνάξει γύρω του δημοτικούς αστυνομικούς να τον προσέχουν, ενώ οι υπόλοιποι δημοτικοί σύμβουλοι, ταραγμένοι από την αντίδραση του λαού, παρέμεναν σιωπηλοί.

http://www.tribune.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: