Σάββατο, 26 Ιανουαρίου 2019

Απίστευτη ιστορία: Ελληνίδα Μάτα Χάρι είχε ξελογιάσει τον Εντι Ράμα -Η μυστηριώδης Κατερίνα

Εντι Ράμα /Φωτογραφία: ΑΡ
Τον σφοδρό έρωτα του σημερινού πρωθυπουργού της Αλβανίας Εντι Ράμα με μια Ελληνίδα... Μάτα Χάρι αποκάλυψε σήμερα ο πρώην πρόεδρος της γείτονος Σαλί Μπερίσα. 
Μιλώντας στον αλβανικό τηλεοπτικό σταθμό Κλαν (στην εκπομπή «Opinion») ο Σαλί Μπερίσα αποκάλυψε ότι στο παρελθόν ο  Έντι Ράμα είχε ερωτευθεί μια Ελληνίδα που υπηρετούσε στην ελληνική διπλωματική αποστολή στα Τίρανατου Μπλέντι Φεβζίου.
Εντι ΡάμαΕντι Ράμα
«Είναι μια παθιασμένη ιστορία, πάνε από τότε 26 χρόνια» είπε ο Σαλί Μπερίσα και συνέχισε: «Ήταν στα 1993-94, όταν ο Έντι Ράμα ερωτεύθηκε την διπλωμάτη Κατερίνα… από το τμήμα πολιτισμού της ελληνικής πρεσβείας. Την εποχή εκείνη τα μέσα ενημέρωσης είχαν γράψει αρκετά για τον νεαρό ζωγράφο (σσ τον Εντι Ράμα) και τη σχέση του, είναι ένα γνωστό θέμα εκείνης της εποχής».
Ο Σαλί Μπερίσα, σφοδρός πολέμιος του Εντι Ράμα περιέγραψε την ιστορία αφήνοντας πολλά υπονοούμενα ότι η παλιά ερωτική σχέση του σημερινού πρωθυπουργού της Αλβανίας είχε αξιοποιηθεί από την ελληνική διπλωματία. Ο Μπερίσα είπε συγκεκριμένα ότι οι υπηρεσίες της εποχής παρακολουθούσαν την Ελληνίδα και τον φίλο της που σήμερα είναι ο πρωθυπουργός της Αλβανίας. Ο πρώην πρόεδρος της Αλβανίας δεν διεκρίνισε πάντως αν η Κατερίνα ήταν διπλωματική υπάλληλος. 
«Εάν ρωτούσαμε τις μυστικές υπηρεσίες, αυτές έλεγαν ότι η διπλωμάτης στρατολόγησε τον Ράμα, εγώ όμως δεν μπορώ να πω κάτι τέτοιο» είπε ο Σαλί Μπερίσα και συμπλήρωσε: «Μέχρι σήμερα δεν είχα μιλήσει διότι οι πληροφορίες αυτές θεωρούνταν απόρρητες, σήμερα το απόρρητο έχει αρθεί».
Σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο Σαλί Μπερίσα, όταν η Ελληνίδα μετατέθηκε από τα Τίρανα στο Παρίσι, ο ζωγράφος τότε Έντι Ράμα την ακολούθησε στη γαλλική πρωτεύουσα και έγινε... ερωτικός μετανάστης.
Σαλί ΜπερίσαΣαλί Μπερίσα


Πηγή: Απίστευτη ιστορία: Ελληνίδα Μάτα Χάρι είχε ξελογιάσει τον Εντι Ράμα -Η μυστηριώδης Κατερίνα | iefimerida.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Διευκρίνηση - Sqarim

Διευκρίνηση- Προς τους αναγνώστες μας

Τα κείμενα και το υλικό, που παρουσιάζει η ιστοσελίδα μας έχουν πηγή τα διάφορα βιβλία και το διαδίκτυο. Αυτά παρουσιάζονται και πολλά μεταφράζονται για να προσφέρουν στους αναγνώστες πνευματική τροφή μέσα από τα κείμενα ορθόδοξης πνευματικότητας αλλά και τροφή για σκέψη και προβληματισμό μέσα από ιστορικά, πολιτιστικά, πολιτικά δεδομένα που παρουσιάζονται για πρώτη φορά. Υπάρχουν και κείμενα που δεν συμφωνούμε απόλυτα αλλά τα δημοσιεύουμε προς χάρη της αλήθειας, της ελευθερίας του λόγου, του δικαιώματος της έκφρασης της διαφορετικής άποψης. Σε καμία όμως περίπτωση δεν θέλουμε να σπείρουμε μίσος μεταξύ ατόμων, λαών και κρατών. Εμείς πιστεύουμε στην αγάπη και όχι στο μίσος, η αλήθεια όμως πονάει αλλά σώζει.

Sqarim - Për lexuesit tanë.

Tekstet dhe materialet që paraqet faqja jonë, kanë si burim librat dhe rrjetin e internetit. Ato paraqiten dhe shumë përkthehen që t'iu sjellin lexuesve një ushqim shpirtëror nëpërmjet teksteve të spiritualtitet Orthodhoks dhe një ushqim për mendjen dhe pikëpyetje të ndryshme nëpërmjet materialeve historike, kulturore dhe politke që prezantohen për herë të parë. Ka dhe tekste që me të cilat nuk jemi plotësisht dakort por i publikojmë për hir të së vërtetës, të drejtës së lirisë së fjalës dhe të shprehjes së opinionit ndryshe. POR, NË ASNJË RAST nuk dëshirojmë që të mbjellim urrejtje ndër njerëzit, popujt apo shtetet. Ne besojmë tek dashuria, bashkjetesa dhe në asnjë rast tek urrejtja por, e vërteta shumë herë shkakëton dhimbje por të shpëton ndërsa ai që urren në fillim shkatërron veten e tij.