Ενίσχυση του έργου!

Ενίσχυση του έργου!

Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019

Απίστευτη ιστορία: Ελληνίδα Μάτα Χάρι είχε ξελογιάσει τον Εντι Ράμα -Η μυστηριώδης Κατερίνα

Εντι Ράμα /Φωτογραφία: ΑΡ
Τον σφοδρό έρωτα του σημερινού πρωθυπουργού της Αλβανίας Εντι Ράμα με μια Ελληνίδα... Μάτα Χάρι αποκάλυψε σήμερα ο πρώην πρόεδρος της γείτονος Σαλί Μπερίσα. 
Μιλώντας στον αλβανικό τηλεοπτικό σταθμό Κλαν (στην εκπομπή «Opinion») ο Σαλί Μπερίσα αποκάλυψε ότι στο παρελθόν ο  Έντι Ράμα είχε ερωτευθεί μια Ελληνίδα που υπηρετούσε στην ελληνική διπλωματική αποστολή στα Τίρανατου Μπλέντι Φεβζίου.
Εντι ΡάμαΕντι Ράμα
«Είναι μια παθιασμένη ιστορία, πάνε από τότε 26 χρόνια» είπε ο Σαλί Μπερίσα και συνέχισε: «Ήταν στα 1993-94, όταν ο Έντι Ράμα ερωτεύθηκε την διπλωμάτη Κατερίνα… από το τμήμα πολιτισμού της ελληνικής πρεσβείας. Την εποχή εκείνη τα μέσα ενημέρωσης είχαν γράψει αρκετά για τον νεαρό ζωγράφο (σσ τον Εντι Ράμα) και τη σχέση του, είναι ένα γνωστό θέμα εκείνης της εποχής».
Ο Σαλί Μπερίσα, σφοδρός πολέμιος του Εντι Ράμα περιέγραψε την ιστορία αφήνοντας πολλά υπονοούμενα ότι η παλιά ερωτική σχέση του σημερινού πρωθυπουργού της Αλβανίας είχε αξιοποιηθεί από την ελληνική διπλωματία. Ο Μπερίσα είπε συγκεκριμένα ότι οι υπηρεσίες της εποχής παρακολουθούσαν την Ελληνίδα και τον φίλο της που σήμερα είναι ο πρωθυπουργός της Αλβανίας. Ο πρώην πρόεδρος της Αλβανίας δεν διεκρίνισε πάντως αν η Κατερίνα ήταν διπλωματική υπάλληλος. 
«Εάν ρωτούσαμε τις μυστικές υπηρεσίες, αυτές έλεγαν ότι η διπλωμάτης στρατολόγησε τον Ράμα, εγώ όμως δεν μπορώ να πω κάτι τέτοιο» είπε ο Σαλί Μπερίσα και συμπλήρωσε: «Μέχρι σήμερα δεν είχα μιλήσει διότι οι πληροφορίες αυτές θεωρούνταν απόρρητες, σήμερα το απόρρητο έχει αρθεί».
Σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο Σαλί Μπερίσα, όταν η Ελληνίδα μετατέθηκε από τα Τίρανα στο Παρίσι, ο ζωγράφος τότε Έντι Ράμα την ακολούθησε στη γαλλική πρωτεύουσα και έγινε... ερωτικός μετανάστης.
Σαλί ΜπερίσαΣαλί Μπερίσα


Πηγή: Απίστευτη ιστορία: Ελληνίδα Μάτα Χάρι είχε ξελογιάσει τον Εντι Ράμα -Η μυστηριώδης Κατερίνα | iefimerida.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: