Featured Post

Κυριακή Αγίων Πατέρων Α' Οικουμενικής Συνόδου-Ορθοδοξία και αιρέσεις Αρχιμ Επιφάνιος Χατζηγιάγκου!

Εικόνα

Ο πρωθυπουργός της Γαλλίας το είπε ξεκάθαρα: "Δεν θα υπάρξουν ποτέ διαπραγματεύσεις ένταξης με την Αλβανία"! - Kryministri francez e tha qartë: "Nuk do të ketë negociata me Shqipërinë"Ο πρωθυπουργός της Γαλλίας, Edouard Philippe, δήλωσε εχθές το βράδυ, πως δεν θα υπάρξει έναρξη διαπραγματεύσεων με την Αλβανία.

Το βίντεο δημοσιεύτηκε από τον Σαλί Μπερίσα ο οποίος το είχε λάβει από πολίτη στην Γαλλία.

Στο βίντεο ακούγεται ξεκάθαρα ο Πρωθυπουργός της Γαλλίας να αναφέρει πως: "Ο Πρόεδρος της Γαλλίας ήταν ξεκάθαρος δεν θα υπάρξουν διαπραγματεύσεις με την Αλβανία"
Kryeministri i Francës, Edouard Philippe, ka deklaruar mbrëmjen e djeshme, se nuk do të ketë hapje negociatash me Shqipërinë.
Video është publikuar nga ish-kryeministri Sali Berisha, të cilën ja ka dërguar një qytetar shqiptar i cili jeton në Francë.
Në video dëgjohet qartë kryeministri francez kur thotë se “Presidenti Presidenti i Francës ka qenë i prerë, nuk do të ketë negociata."

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

E Vërteta për Gjergj Kastriotin në dy video!

Γεννεαλογία Ευθυμίου . Κ. Ι. Μήτκου. - Gjenealogjia e Efthim (Thimi) . K. J. Mitkos

Ελληνισμός και Κορυτσά - Helenizmi dhe Korça.

Μαρτυρίες ενός Έλληνα στρατιώτη για την Κορυτσά του 40. ( Βίντεο) - Dëshmi të një ushtari helen për Korçën në vitin 1940. (Video )

Απόσπασμα από την διαθήκη του Αβδούλ Μπέη Σελίμη του Δελβίνου! - Pjesë nga Testamenti i Abdul Bej Selimi e Delvinës